Waar laten herstellen?

Het dichtstbijzijnde reparatiecentrum van Seb vinden..

Waar u ook bent, Seb staat tot uw dienst om een product te herstellen of accessoires of onderdelen te vervangen. Kies een regio of geef een postcode in om het dichtstbijzijnde Erkende Service Center te vinden. Wij raden u aan om op voorhand naar het Erkende Service Center te bellen, zodat u de openingsuren kent.

Garantie op elektro

Contact

Een Erkend Service Center vinden

Consumentendienst

GROUPE SEB Belgium

  • Avenue de l’Espérance 25 ZI
  • 6220 Fleurus
  • Btw-nummer: BE0401.515.266
  • Klachtendienst: 071/82 52 60 (lokaal tarief)

Consumentendienst: 070/23.31.59 (tarif max 0,30€/min)
Van maandag tot donderdag 9u-12u30 en 13u-17u
Vrijdag 9u-12u

Seb garantie snelkoker

Kuip: 10 jaar garantie

In het kader van het aangewezen gebruik in de gebruiksaanwijzing heeft alleen de kuip een garantie van 10 jaar tegen :

  • Gebreken aan de metalen structuur van uw kuip
  • Voortijdige aantasting van het basismetaal

De andere onderdelen worden 2 jaren gedekt door een garantie op onderdelen en arbeid tegen alle mogelijke gebreken of fabricagefouten.

Deze contractuele garantie wordt verkregen op vertoon van een garantiebewijs (kassabon of factuur met de aankoopdatum)

Uitgesloten van deze garantie zijn :
Beschadigingen als gevolg van het niet opvolgen van de 'belangrijke voorzorgsmaatregelen' (cf. § gebruiksaanwijzing) of als gevolg van onachtzaam gebruik, zoals stoten, vallen, gebruik in oven.

Beveiliging op de snelkoker Etrier :
De beveiliging heeft een garantie van 1 jaar, enkel wanneer hij niet is ondergedompeld, onder de kraan is gehouden of in de vaatwasmachine is geweest.

Timer op de Clipso :
De timer heeft een garantie van 2 jaren, enkel wanneer hij niet is ondergedompeld, onder de kraan is gehouden of in de vaatwasmachine is geweest.

Seb Garantie Elektrotoestellen

(ALLE SEB-PRODUCTEN BEHALVE DE SNELKOKER)

Voor deze apparaten geldt een garantietermijn van één jaar, tenzij anders vermeld op de verpakking.

Deze garantie dekt alle fabricagefouten. Uitgesloten van deze garantie is schade te wijten aan een foutief gebruik, het laten vallen van het product of het niet naleven van de gebruiksaanwijzing.

Bij klachten

Bij klachten raden wij u aan uw apparaat naar het dichtstbijzijnde door SEB Erkende Service Center te brengen of terug te brengen naar de winkel waar u het hebt gekocht. U vindt de lijst met Erkende Service Centers in de rubriek ‘Waar laten herstellen?’).

EB staat in voor de dienst-na-verkoop en de verdeling van accessoires in alle landen waar het product officieel wordt verkocht en verdeeld.

Laat uw kleinhandelaar een stempel plaatsen op het garantiebewijs aan de binnenkant van de doos of in het bedrukte deel op de bovenkant van het product .