Garantie elektrische huishoudapparaten

Garantie snelkoker Seb

 

Kuip: 10 jaar garantie

In het kader van het aangewezen gebruik in de gebruiksaanwijzing heeft alleen de kuip een garantie van 10 jaar tegen:

  • gebreken aan de metalen structuur van uw kuip,
  • voortijdige aantasting van het basismetaal

De andere onderdelen worden 2 jaren gedekt door een garantie op onderdelen en arbeid tegen alle mogelijke gebreken of fabricagefouten.

Deze contractuele garantie wordt verkregen op vertoon van een garantiebewijs (kassabon of factuur met de aankoopdatum)

Uitgesloten van deze garantie zijn :

Beschadigingen als gevolg van het niet opvolgen van de 'belangrijke voorzorgsmaatregelen' (cf. § gebruiksaanwijzing) of als gevolg van onachtzaam gebruik, zoals stoten, vallen, gebruik in oven

Beveiliging op de snelkoker Etrier :

De beveiliging heeft een garantie van 2 jaren, enkel wanneer hij niet is ondergedompeld, onder de kraan is gehouden of in de vaatwasmachine is geweest.

Timer op de Clipso :

De timer heeft een garantie van 2 jaren, enkel wanneer hij niet is ondergedompeld, onder de kraan is gehouden of in de vaatwasmachine is geweest.

 

Garantie elektrische huishoudapparaten Seb


(ALLE SEB-PRODUCTEN BEHALVE DE COCOTTE MINUTE)

Voor deze apparaten geldt een garantietermijn van één jaar, behalve indien op de verpakking een gunstiger termijn wordt vermeld.

De garantie omvat alle aanspraken op grond van fabricagefouten. Uitgesloten van deze garantie is schade te wijten aan een foutief gebruik, het laten vallen van het product of het niet naleven van de gebruiksaanwijzing.

 

Bij klachten

Bij klachten raden wij u aan uw apparaat naar het dichtstbijzijnde door SEB Erkende Service Center te brengen of terug te brengen naar de winkel waar u het hebt gekocht. U vindt de lijst met Erkende Service Centers in de rubriek ‘Waar laten herstellen?’).

SEB staat in voor de dienst-na-verkoop en de verdeling van accessoires in alle landen waar het product officieel wordt verkocht en verdeeld.
Laat uw kleinhandelaar een stempel plaatsen op het garantiebewijs aan de binnenkant van de doos of in het bedrukte deel op de bovenkant van het product.


Neem contact met ons op als geen enkel antwoord aan uw verwachtingen voldoet.Contact