Seb herstelbaarheid

In het kader van de strijd tegen verspilling en het verminderen van de impact van afval van huishoudelijke toestellen op het milieu, stelt SEB, dat zich op dit gebied al jarenlang inzet, u vandaag de herstelbaarheid van de meeste van zijn producten gerudende 10 jaar voor.

 

SEB engageert zich om :

gedurende gemiddeld 10 jaar na de aankoop alle afzonderlijke technische onderdelen van de meeste van zijn sinds 2012 verkochte producten* beschikbaar te houden

Aangezien onze producten vanaf het begin zijn ontworpen om gemakkelijk de- en hermonteerbaar te zijn door vaklui, zijn zeer veel onderdelen afzonderlijk verkrijgbaar en in voorraad (40 000 referenties in voorraad in Frankrijk op een oppervlak van 15000 m²) tegen geringe kosten (verlaging van de tarieven met gemiddeld 30% in 2012), zodat slechts het strikt noodzakelijke hoeft te worden gerepareerd.

een reparatie  is het mogelijk om bijna altijd minder duur dan de kosten van het vervangen van een product, met name als gevolg van lagere prijzen met gemiddeld 30% sinds 2012. De reparatie onderdelen heeft geen invloed op de kwaliteit van het product en beperking van de milieu-impact van afval.

 

Video's bekijken door te klikken op de onderstaande foto's


        

De herstelbaarheidsservice van SEB :
SEB verzekert de duurzaamheid van zijn producten, met name dankzij een netwerk van meer dan 6500 goedgekeurde lokale professionele reparatiepartners wereldwijd.

> Zoek de dichtstbijzijnde erkende reparateur,

 klik hier

De reserveonderdelen voor de toestellen van SEB worden geleverd binnen 24 tot 48 u., zodat een storing aan een product snel kan worden verholpen, ook vele jaren na afloop van de garantieperiode.

* 98% van de producten van SEB die in 2014 in Frankrijk en België verkocht werden, waren herstelbaar, en 24% ervan minstens gedeeltelijk (SEB beschouwt een product als gedeeltelijk herstelbaar als een of twee onderdelen die eventueel noodzakelijk zijn voor een reparatie hetzij niet beschikbaar zijn, hetzij meer kosten dan 50 % van de prijs van het volledige product).